torstai 26. toukokuuta 2022

Kirjailijaunelmista totta: Kustannussopimus!

Iloisia uutisia: olen allekirjoittanut ensimmäisen kustannussopimukseni! 

Kirjoitin huhtikuussa kirjailijaunelmista ja kakkukirjastani, jonka käsikirjoituksen lähetin etsimään onneaan kustantamoista 1.4. Sainkin jo noin kahdessa viikossa vastauksen ensimmäisestä kustantamosta. Avain tarjosi minulle kustannussopimusta!

Tovin mietittyäni päätin hyväksyä Avaimen tarjouksen. Viime viikolla pääsin allekirjoittamaan sopimuksen.

Jos kaikki menee hyvin ja kuten suunniteltu, kirjani kirjoista ja kakuista on tarkoitus ilmestyä ensi keväänä.

Kertauksena kirjani idea: Esittelen lukijalle henkilökohtaisella otteella ihanina pitämiäni kirjoja ja kehittelen näiden kaveriksi kakkureseptejä, jotka ammentavat inspiraationsa kirjojen maailmasta. Ohessa myös taustatietoa kirjoista ja kirjailijoista. Kokonaisuuden kruunaa ja koristaa herkulliset kuvat, joista välittyy sekä kakkujen että kirjallisuuden lumo.

En malttaisi odottaa, että saan kirjan käsiini ja näen, miltä se näyttää! Kauniilta ja ihanalta, siitä olen varma.

Sitä ennen on kuitenkin vielä paljon työtä tehtävänä: kirjoitettava paljon tekstiä, kehitettävä ja laadittava monta uutta reseptiä, otettava kuvia... Onneksi kansalaisopiston opettajalla on erityispitkä kesäloma!

Olen ollut aika onnellinen ja häkeltynytkin siitä, että ensimmäinen käsikirjoitukseni, jonka lähetin kustantamoille, sai niin onnellisen kohtalon, että se hyväksyttiin ensimmäisessä kustantamossa, josta sain vastauksen. 

Joskus voi elämässä käydä hyvinkin - ja joskus ovat minunkin yllä loistavat tähdet juuri oikeassa asennossa.
4 kommenttia:

 1. Aivan ihana uutinen! Lämpimät onnittelut sinulle kustannussopimuksesta! Tuo tuleva kirjasi vaikuttaa kyllä niin houkuttelevalta, että onhan se hankittava omaksi sitten. Kakkusi ja kakkukuvasi ovat aivan uskomattoman hienoja. On myös kiinnostavaa nähdä, mitä muuta kirjaasi tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos iloni jakamisesta ja rohkaisevista sanoistasi! Ihana kuulla, että haluat hankkia kirjani omaksesi <3 Tosiaan, kaikkea muutakin kirjasta sitten löytyy kuin kakkureseptejä kuvineen.

   Poista
 2. Voi miten upeaa, onnittelut! Minäkin olen ihaillut kakkukuviasi somessa ja haluan ehdottomasti lahjoittaa tämän kirjan yhdelle tietylle naiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kun otat osaa ilooni! Ja ilo kuulla, että sinulle on jo tiedossa, kenelle haluat lahjoittaa kirjani! :)

   Poista