lauantai 14. syyskuuta 2013

Haaste: Kesän 2013 muistot

Cultturelle ja Mari A antoivat minulle saman haasteen: listata menneeseen kesään liittyvää 10 hyvää ja 10 huonoa asiaa.

Kiitos haastajille mukavasta haasteesta!

Aloitetaanpa positiiviesta päästä. Siispä tässä:

Kesässäni oli hyvää:

1. Itse kesä! Auringonpaiste, vihreä ruoho, kukkiva luonto, lämpö, kesän tuoksu, kesän tunnelma ja se kaikki! <3

2. Kaikki ihanat kesäiset juhlat, joita tänä kesänä oli oman mittapuuni mukaan aika monia! 


3. Kaikki ihanat ystävät, hetket heidän kanssaan ja tunne siitä, että minulla on ympärilläni paljon rakastavia ihmisiä.

4. Kirjat! Tämä oli ensimmäinen kesä kirjablogin kanssa ja blogin pitäminen on kasvattanut huomattavasti intoani ja ahkeruuttani lukemisen suhteen. Luin tänä kesänä enemmän kuin minään aikaisempana kesänä.

Ihanaa kirjojen kesässä oli erityisesti hetket, jotka vietin jossakin ulkona mukavassa paikassa kirjan ja mahdollisesti hyvien eväiden kera. Lukuhetkiä aurigon alla tulen kaipaamaan talven saapuessa!


5. Blogistanian kesälukumaraton II, ensimmäinen lukumaratonini (tai ensimmäinen mikä tahansa -maratonini) oli yksi yksittäisistä kesän huippukokemuksista. 24 tuntia aikaa keskittyä pelkästään kirjoihin ja lukemiseen (ja herkutteluun) - ah ihanuutta! <3


6. Hankin kesällä älypuhelimen. Pienten alkuhankaluuksien jälkeen opin suuresti arvostamaan älypuhelimen ihmeitä!

7. Mansikan maku! <3 (jota näin mansikanmyyjänä saa maistaa kiitettävän usein) 8. Kaikki herkut ja herkutteluhetket! Jäätelöt, kakut yms. ihanuudet nostavat kesätunnelmani kattoon!


9. Olen tänä kesänä reissaillut enemmän kuin pitkään aikaan, vaikkakin vain kotimaassa. Reissailu on oiva keino irrottautua arjen rutiineista ja pitää hauskaa, etenkin kun on hyvää seuraa :)

10. Tunne siitä, että olen voinut nauttia kesästä ja ottaa kaiken ilon irti kesälomasta, odottamatta lainkaan malttamattomana opintojen alkamista.


Kesässäni oli ikävää

1. Tietokoneen kovalevy hajosi heinäkuussa ja sen mukana meni kaikki koneelleni tallennetut tiedot ja tiedostot, joita ei kuulemma enää saa ronkittua ulos. Eniten jään itkemään kaikkia menetettyjä valokuviani noin parin vuoden ajalta! (Syy, miksi kuvien kaivelu tämän bloggauksen tekemiseen oli hyvin haastavaa)

2. Blogini on reistaillut, minkä vuoksi bloggaaminen oli äärimmäisen vaivalloista yhdessä vaihessa. Ne vaikeudet ovat kuitenkin nyt takanapäin, kiitos selaimen vaihdon!

3. Yksi rakkaimmista ja läheisimmistä ystäväni muutti heinäkuun alkupuolella Amerikkaan, koska menee (itse asiassa juuri tänään!) naimisiin arizonalaisen miehen kanssa. Ikävä ja haikeus on suuri, ja lentokentällä ei meinannut tulla kyynelistä loppua! Onneksi sain viettää paljon aikaa ystäväni kanssa tänä kesänä ennen kuin hän lähti merten taakse <3
4. Olin alkukesästä aika pitkään flunssassa, mikä vähän häiritsi elämää (Ja olen taas!)

5. Tämä kesä hulahti ohi aivan liian nopeasti. Tule pian takaisin, kesä rakas!

Nyt loppui mielikuvitus. En keksi enempää. Minulla oli hyvä kesä, toivottavasti oli teilläkin!


Jaan haateen eteenpäin seuraaville blogeille:


Tarttukaa haasteeseen tai jättäkää väliin!