sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Syyskuun kirjalliset saavutukset

Syyskuu meni jo mennessää ja syksy saapui. Perinteiseen tapaani luon pienen katsauksen menneeseen kuukauteen kuun juuri vaihduttua.

Syyskuussa sain julkaistua kaksi vaivaista kirjabloggausta:


Onnen kultaiset vuodet luin jo elokuussa, mutta Leon puolestaan syyskuussa. Molemmat olivat hienoja lukukokemuksia: Onnen kultaiset vuodet yksinkertaisesti ihana, kun taas Leo upea ja vaikuttava. Työkiireiden vuoksi lukuaika on ollut vähissä syyskuussa, mutta olen lukenut Leon lisäksi syyskuussa myös toisen kirjan, jota en ole vielä ehtinyt bloggaamaan: Susan Coolidgen ihanan tyttökirjaklassikon Katyn toimet, joka oli erittäin miellyttävä lukukokemus. Siitä toivottavasti myöhemmin lisää blogissani. 

Syyskuussa olen tehnyt kahden opetusryhmäni kanssa opetusblogit, joihin opiskelijat ovat saaneet kirjoittaa itse lukemistaan kirjoista kirjabloggaukset. Minulla on kirjoitteilla (pientä viilausta vaille) bloggaus, jossa kerron tarkemmin näistä projekteistani. Opetusblogiprojekteistani siis lisää vähän myöhemmin blogissani.Lokakuun kirjakuukausi lähti käyntiin melko pikaisella visiitillä Turun kirjamessuille ja suurenmoisilla kirjaostoksilla. Kirjamessuista myös lisää toivottavasti lähipäivinä! :)

Tuntuu, että blogini laahaa pahasti jäljessä kaikkien opettajakiireideni keskellä. Olisi yhtä ja toista blogattavaa ja vielä enemmän luettavaa. Nyt kuitenkin jälleen kokeita korjaaman!

Hyvää alkanutta lokakuuta kaikille lukijoilleni!