tiistai 8. lokakuuta 2013

Vuosi bloggausta takana: blogisynttärit ja arvonta!


Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea Matkalla Mikä-Mikä-Maahan!

Kirjablogini täyttää tänään kokonaisen yhden vuoden! Sen kunniaksi pieni läpikatsaus kirjablogini historiaan ja synttäriarvonta!

Tasan vuosi sitten, 8.10.2012 tein ensimmäisen kirjabloggaukseni, joka käsitteli L.M. Montgomeryn Anne of the Island -teosta (Annan unelmavuodet). Aloitus oli enteellinen: enpä silloin arvannut, että Montgomery olisi vuoden päästä ylivertaisesti blogatuin kirjailijani!

On hurjaa ajatella, että olen blogannut jo vuoden. Tai siis toisaalta: oikeasti niinkö, kauan? Mutta toisaalta: mitä, niinkö vähän? Miten muka minulla oli mitään elämää ennen kirjablogia? Nyt se nimittäin tuntuu niin suurelta ja merkittävältä osalta elämääni, että on vaikea kuvitella elämää ilman ja elämää ennen kirjablogia. Niin vain on blogharrastus onnistunut imaisemaan täysin minut mukaansa!

Kirjabloggaamisen aloittaminen on antanut huomattavasti enemmän vauhtia ja intoa lukemiseen. Luen nykyään varmasti moninkertaisesti entiseen nähden. Ja mitä enemmän luen, sitä enemmän haluan lukea vielä enemmän! Lukeminen on ihanaa!

Lainaan nyt tähän Elinan ideaa valita jokaisen kuukauden paras kirja blogsynttäreiden kunniaksi. Samalla tulee tehtyä pieni läpileikkaus blogini historiaan, minkälaisia kirjoja olen lukenut. Tässä minun kuukauden parhaimmat:

Lokakuu:
Marraskuu:
Joulukuu:
Tammikuu:
Helmikuu:
Maaliskuu:
Huhtikuu:
Keväällä blogi uhkasi vähän hyytyä; tässä kuussa en kirjoittanut yhtäkään kirja-arviota
.
Toukokuu:
Kesäkuu:
Elokuu:


 Synttäriarvonta

Synttäreiden kunniaksi järjestän ihka ensimmäisen blogiarvontani! Arvonnassa on kaksi erillistä arvontaa: lahjakorttiarvonta ja kirja-arvonta. Voit osallistua jompaan kumpaan tai molempiin. Jos arpaonni oikein suosii, saatat voittaa vaikka molemmat!

Lahjakortti: Arvon 25 euron lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan.

Kirja-arvonta: Arvon yhden Topeliuksen Morsian ja muita kauhunovelleja -teoksen, joka juuri viikonloppuna ilmestyi Turun kirjamessuilla ja jonka niminovellin olen itse kääntänyt. (Voit lukea Faroksen sivulta kuvauksen novellikokoelmasta, bloggaukseni Morsian-novellista ja kuvaukseni suomennosprojektista)

Tiedossa siis ennen suomeksi julkaisemattomia kauhunovelleja rakkaalta satusedältämme!


Arvontaohjeet: 

Arvonta aikaa on viikko. Arvonta suoritetaan ensi viikon tiistaina. Mukaan ehtii varmasti, kun ilmottautuu viimeistään ma 14.10. En osaa etukäteen sanoa, mihin aikaan tiistaina suoritan arvonnan, mutta kaikki siihen mennessä ilmottautuneet pääsevät mukaan.

Ilmottautua voi tämän bloggauksen kommenttiboksiin. Muista mainita kommentissasi, kumpaan arvontaan haluat osallistua vai haluatko molempiin!

Kiitokset

Tahdon kiittää kaikkia teitä lukijoitani blogini seuraamisesta ja kommentoinnista. Olette tehneet ensimmäisestä blogvuodestani kaiken vaivan arvoisen! On mukava blogata, kun tietää, että bloggauksillani on myös lukijoita ja voi saada palautetta ja vaihtaa ajatuksia muiden kirjaharrastajien kanssa.


Tässä teille virtuaalista synttärikakkua! Olkaa hyvä!

(Samalla paljastuikin, mistä kuvasta on blogini profiilikuva peräisin!)