tiistai 29. tammikuuta 2013

Blogin nimi lyhenee: Matkalla Mikä-Mikä-Maahan

Matkalla Mikä-Mikä-Maahan - Annan lukupäiväkirja -blogini muuttuu lyhyempään ja ytimekkäämpään muotoon. Blogini uusi nimi on yksinkertaisesti Matkalla Mikä-Mikä-Maahan.

Entinen, pitkä nimi tuotti toisinaan hankaluuksia ja ehkä väärinymmärryksiäkin, koska osa viittasi blogiini nimellä Annan lukupäiväkirja ja osa puolestaan nimellä Matkalla Mikä-Mikä-Maahan. Siispä, jotta kaikki tietäisivät, mistä blogista puhutaan, katsoin järkevämmäksi muuttaa blogini nimen yksiselitteisemmäksi,

Lisäksi uusi lyhyempi nimi näyttää mielestäni graafisesti kauniimmalta blogin yläreunassa.

Suunnittelinkin viime lokakuun alussa blogia perustaessani nimeksi alun perin vain Matkalla Mikä-Mikä-Maahan, mutta katsoin kuitenkin tarpelliseksi lisätä ikään kuin tarkennuksesksi Annan lukupäiväkirjan sen perään, jotta kaikille tulisi selväksi, minkälainen blogi on kyseessä. Uskon sen tässä vaiheessa jo käyneen kaikille varsin selväksi, joten liikanimi Annan lukupäiväkirja on täyttänyt tehtävänsä ja voi poistua käytöstä.
 .
Muutin samalla hieman blogini ulkonäköasetuksia. Esimerkiksi perustekstin väri  muuttui hieman rustehtavasta keltaisempaan suuntaan. Pidän uutta väriä enemmän esteettistä silmääni miellyttävänä. Mietin kuitenkin, onko se liian kirkas helpon lukemisen kannalta? Kommentteja?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Matkalla Mikä-Mikä-Maahan -blogin tarkoitus on viedä sekä minut että sinut kirjojen avulla mielikuvituksen ihmeelliseen maailmaan, meidän jokaisen sisäiseen Mikä-Mikä-Maahamme. Maahan, jossa voi tapahtua ihan mitä vain ja jossa jokainen hetki on seikkailu. Toivottavasti blogini onnistuu täyttämään tehtävänsä hyvin!