tiistai 23. heinäkuuta 2013

Paikoillanne, valmiina... kaksi tuntia maratoniin!


Kirjoittelin jo eilen mietteitäni ja lukusuunnitelmiani keskiviikkona 24.7 starttaavaan blogistanian 24h-yhteislukumaratoniin liittyen. Poiketen eilisistä suunnitelmistani ajattelinkin aloittaakin maratonin jo tänä yönä heti kellon lyödessä kahtatoista eli noin kahden tunnin kuluttua.

Plääni olisi siis aloittaa lukeminen kun vuorokausi vaihtuu viralliseksi maratonpäiväksi, lueskella tunti pari, yrittää nukkua niin hyvät yöunet kuin kykenen ja jatkaa heräiltyäni.

Jännitys alkaa olla jo huipussaan ja minulla on kasa herkkuja odottamassa. Pienen tankkauksen olen jo aloittanut dumle- ja Remix-karkeilla. Kunnon lukumaratoonarihan tankkaa sekä ennen suoritusta että sen aikana.

Tälläisen kasan eväitä raahasin tänään työpäivän päätteeksi maratoonia varten. Herkkupöydällä komeilee ensimmäinen maratonkirjani, Oman elämänsä sankari, joka on jo aloitettu ja josta on vajaa pari sivua jäljellä. 


Kun katsoo tätä kasaa, niin tulee mieleen, että saatoin hieman yliarvioida herkkujensyöntikykyni. Jos nämä kaikki popsin suuhuni, niin saattaa olla, että tämä maraton päätyy oksentamiseen. Yritän kuitenkin olla kohtuullinen oman hyvinvointini tähden.

(Huom. aion toki syödä myös oikeata ruokaa, mutta sitä meiltä löytyy kotoa ihan omastakin takaa.)

Nyt lähden jatkamaan maratonvalmisteluita, sillä ajattelin siivota huoneeni viihtyisään lukukuntoon ennen maratonia. Siistissä huoneessa on paljon mukavampi ja helpompi keskittyä kirjojen maailmaan!

Toivotan oikein paljon tsemppiä kaikille maratoonaritovereilleni! Maalissa tavataan!

P.s. Hys, äiti lukee nyt -blogista löytyy tarkat maraton-säännöt sekä lista maratoniin osallistuvista blogeista.