sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Hidas helmikuuni

Helmikuu oli melko laiha kuukausi blogissani. Lukeminen on ollut laiskaa, samoin bloggaaminen.

Blogattuja kirjoja kuun aikana kertyi ainoastaan kaksi kappaletta, joista oikeastaan ensimmäisen luin jo tammikuun aikana. Helmikuun blogatut ovat:

1. L. M. Montgomeryn Rilla of Ingleside: Rakastamani Anna-sarjan synkeähkö päätösosa oli toki hyvä kirja, muttei lainkaan niin paljon mieleeni kuin sarjan muut osat pääosin.

2. Yrjö Kokon Pessi ja Illusia ihastutti minut ikihyviksi! Allegorinen tarina sateenkaarelta tulevasta keijukaistyttö Illusiasta ja jalat tukevasti maan kamaralla kasvaneesta Pessista, Pessimistin pojasta oli sanalla sanoen ihana!


Kuun loppua kohti lukemiseni on vähän elpynyt ja keskeneräisiä kirjoja on kertynyt useampia. Lisäksi yksi muumikirja odottaa bloggaamistaan, joten älkää pelätkö: lukuharrastukseni ei ole täysin kuollut, hieman käy vain hitaalla liekillä tällä hetkellä.

Positiivista on kuitenki se, että vaikka bloggaamiseni on ollut hyvin harvaa helmikuussa, nousivat itse asiassa blogini kävijätilastot huomattavasti korkeammalle kuin koskaan aiemmin. Hyvä niin! :)

Tämän hetkisistä lukuprojekteistani paljastettakoon, että olen aloitellut itse itselleni julistamaa haastetta, jossa luen kuusi lukijoideni ehdottamaa kirjaa vuonna 2014. Ensimmäisenä päätin tarttua Ozzy Osbornen elämänkertaan, Minä, Ozzy. Ja kokemus tähän mennessä ollut, no ainakin mielenkiitnoinen...  enpäs vielä ihan kerrokaan sen enempää! ;)

Iloista keväänodotusta!