lauantai 23. marraskuuta 2013

Tampereen kirjabloggaajatapaaminen

 Minä ja Todella vaiheessa -blogin Reta päätimme lähteä aina kaukaisesta Turusta saakka Tampereella torstaina 21.11 järjestettävään kirjabloggaajatapaamiseen. 

Tampereelle tullessamme meitä tervehti luminen (jonkun pessimistin mielestä ehkä loskainen) maisema sekä kaupungin jouluvalot, mitä emme Turussa ole vielä saaneet kokea. Minut valtasi pieni tunnelmallinen joulufiilis!


Kännykän navigaattorein onnistuimme suunnistamaan juna-asemalta noin kilometrin matkan Tampereen Vihtorin kirjaston ravintolaan, jonne bloggaajatapaaminen oli sovittu. Vihtorin kirjaston ravintola paljastuikin mitä tunnelmallisimmaksi paikaksi, jossa oli hieman kirjaisa fiilis: seinillä oli kirjojen täyttämiä kirjahyllyjä koristeena. Mutta hei, parasta koko puljussa oli sen vessa! En voinut välttää räpsimästä kuvia!Vessasta löytyi myös nojatuoleja, jotka mielestäni ovat kuin luotuja lukemista varten!

Paikalla oli minun ja Retan lisäksi neljä Tamperelaista kirjabloggaajaa: Luettua elämää -blogin Elina, Tea with Anna Karenina -blogin Noora, P.s. Rakastan kirjoja -blogin Sara sekä Solaris-blogin Anna Maria.


Ja mitä kirjabloggaajat tekevät kirjabloggaajatapaamisessa? No, yllätys, yllätys, he puhuvat kirjoista! Ja mielenkiintoisia keskusteluita meillä on. Mm. yritimme selvittää, mikä on maagisen realisimin määritelmä, miten scifi ja spefi eroavat toisistaan ynnä monia muita mielenkiintoisia juttuja. Rupattelujen ohella tietysti nautimme joitakin ravintolatuotteita. Itse nautin kupposen piparminttuteetä sekä palan marenkikakkua!


Oli mukavaa tavata toisia kirjabloggareita ja nähdä heitä ekaa kertaa ihka elävänä. (Ainoastaan Retan olin aiemmin tavannut, kun kerran sattumoisin istahdimme junassa vierekkäin!) Kiitos ystävät hyvät mukavasta illasta!