tiistai 15. lokakuuta 2013

Synttäriarvonnan voittajat + kiitokset blogisynttäreihini osallistuneille!

Synttäriarvonta blogini yksivuotissynttäreiden kunniaksi on nyt suoritettu ja minulla on ilo ilmoittaa voittajat.

TAD-DAAAAAA! Voittajat ovat....
....................................................
 Jännitys tiivistyy...
...ja tiivistyy...
...ja vielä vähän tiivistyy...

Kaksi blogini melko ahkeraa kommentoijaa molemmat....


Suomalaisen kirjakaupan lahjakortti menee Margitille ja kirjapalkinto Topeliuksen Morsian ja muita kauhunovelleja Annamille! Onnea hurjasti molemmille!


Koska tiedän, että molemmat voittajat pystyvät varmasti onkimaan minut käsiini facebookin kautta, pyytäisin että lähettäisitte osoitetietonne minulle facebookin yksityisviestillä. 

Synttäripostaukseni arvontoineen kirvoitti paljon onnitteluja ja mitä kauneimpia kehuja lukijoiltani, ja tahdonkin samassa yhteydessä kiittää kaikkia kommentoijia kauniista sanoistanne! Niitä oli oikein ihanaa lukea ja oli hienoa huomata, kuinka paljon monet pitävät blogistani.

Eniten sain kiitosta siitä, että postailen paljon klassikoista. Lisäksi sain mm. kuulla, että blogissani on "ihanan elämänmyönteinen ja jotenkin ainutlaatuinen tunnelma", että blogini "on niin pirteä ulkonäöltään ja sisällöltään, että täällä käyminen piristää aina päivää" ja että blogiani "on ilo seurata, se on niin elämänmyönteinen, aito ja satumainen".

Kiitos kaikki ihanat lukijani! :)

Muistutus ja tarkennus: synttäriarvonta-aika tänään klo 19 asti!

Heipä hei rakkaat lukijani!

Olen saanut ilahduttavan monia osallistujia viime viikon tiistaina julkaisemaani synttäriarvontaan. Kerroin silloin, että arvonta suoritetaan tiistaina 15.10.2013. Nyt tarkennan, että arvontaan on aikaa osallistua tänään 15.10 klo 19.00 asti, kaikki siihen mennessä ilmottautuneet pääsevät mukaan. 

Tarjolla arvonnassa on Suomalaisen kirjakaupan 25 euron lahjakortti sekä Topeliuksen Morsian ja muita kauhunovelleja -teos

Ilmottautuminen arvontaan tehdään synttäripostaukseni kommenttikenttään, ja linkatusta postauksesta löytyy tarkemmat ohjeet.

Voittajat julkaistaan tänään arvonta-ajan umpeuduttua mahdollisimman pian.

Siispä kaikki innokkaat lukijat kipin kapin osallistumaan arvontaan!