tiistai 15. lokakuuta 2013

Synttäriarvonnan voittajat + kiitokset blogisynttäreihini osallistuneille!

Synttäriarvonta blogini yksivuotissynttäreiden kunniaksi on nyt suoritettu ja minulla on ilo ilmoittaa voittajat.

TAD-DAAAAAA! Voittajat ovat....
....................................................
 Jännitys tiivistyy...
...ja tiivistyy...
...ja vielä vähän tiivistyy...

Kaksi blogini melko ahkeraa kommentoijaa molemmat....


Suomalaisen kirjakaupan lahjakortti menee Margitille ja kirjapalkinto Topeliuksen Morsian ja muita kauhunovelleja Annamille! Onnea hurjasti molemmille!


Koska tiedän, että molemmat voittajat pystyvät varmasti onkimaan minut käsiini facebookin kautta, pyytäisin että lähettäisitte osoitetietonne minulle facebookin yksityisviestillä. 

Synttäripostaukseni arvontoineen kirvoitti paljon onnitteluja ja mitä kauneimpia kehuja lukijoiltani, ja tahdonkin samassa yhteydessä kiittää kaikkia kommentoijia kauniista sanoistanne! Niitä oli oikein ihanaa lukea ja oli hienoa huomata, kuinka paljon monet pitävät blogistani.

Eniten sain kiitosta siitä, että postailen paljon klassikoista. Lisäksi sain mm. kuulla, että blogissani on "ihanan elämänmyönteinen ja jotenkin ainutlaatuinen tunnelma", että blogini "on niin pirteä ulkonäöltään ja sisällöltään, että täällä käyminen piristää aina päivää" ja että blogiani "on ilo seurata, se on niin elämänmyönteinen, aito ja satumainen".

Kiitos kaikki ihanat lukijani! :)

5 kommenttia:

 1. Mikä ihme arpaonni minulla yhtäkkiä on? :D Eipä tämä ainakaan haittaa, koska onhan kivaa opiskelutäyteisen kuukauden aikana saada kivoja palkintoja. Kiitos arvonnan järjestämisestä ja jee, pääsen lukemaan Topeliuksen kauhunovelleja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, minäkin ihmettelin onneasi, kun kävin ilmoittamassa Margitille hänen blogissaan hänen voitostaan ja huomasin, että sinua oli arpaonni suosinut muuallakin :) Itse asiassa tässä on kaksinkertaisesti hauskaa sattumaa: että sinä voitat arvontapalkinnon sekä minulta että Margitilta, ja Margit voittaa vielä minulta :D

   Poista
  2. Kiitos! Minulla onkin harvoin minkäänlaista arvontaonnea. Todella jännä arvontavoittoketju tässä.

   Poista
  3. Olehan hyvä Margit! No hauskaa, että (arpa)onnetonta (arpa)onni edes joskus suosii! :D

   Poista