tiistai 23. heinäkuuta 2013

Paikoillanne, valmiina... kaksi tuntia maratoniin!


Kirjoittelin jo eilen mietteitäni ja lukusuunnitelmiani keskiviikkona 24.7 starttaavaan blogistanian 24h-yhteislukumaratoniin liittyen. Poiketen eilisistä suunnitelmistani ajattelinkin aloittaakin maratonin jo tänä yönä heti kellon lyödessä kahtatoista eli noin kahden tunnin kuluttua.

Plääni olisi siis aloittaa lukeminen kun vuorokausi vaihtuu viralliseksi maratonpäiväksi, lueskella tunti pari, yrittää nukkua niin hyvät yöunet kuin kykenen ja jatkaa heräiltyäni.

Jännitys alkaa olla jo huipussaan ja minulla on kasa herkkuja odottamassa. Pienen tankkauksen olen jo aloittanut dumle- ja Remix-karkeilla. Kunnon lukumaratoonarihan tankkaa sekä ennen suoritusta että sen aikana.

Tälläisen kasan eväitä raahasin tänään työpäivän päätteeksi maratoonia varten. Herkkupöydällä komeilee ensimmäinen maratonkirjani, Oman elämänsä sankari, joka on jo aloitettu ja josta on vajaa pari sivua jäljellä. 


Kun katsoo tätä kasaa, niin tulee mieleen, että saatoin hieman yliarvioida herkkujensyöntikykyni. Jos nämä kaikki popsin suuhuni, niin saattaa olla, että tämä maraton päätyy oksentamiseen. Yritän kuitenkin olla kohtuullinen oman hyvinvointini tähden.

(Huom. aion toki syödä myös oikeata ruokaa, mutta sitä meiltä löytyy kotoa ihan omastakin takaa.)

Nyt lähden jatkamaan maratonvalmisteluita, sillä ajattelin siivota huoneeni viihtyisään lukukuntoon ennen maratonia. Siistissä huoneessa on paljon mukavampi ja helpompi keskittyä kirjojen maailmaan!

Toivotan oikein paljon tsemppiä kaikille maratoonaritovereilleni! Maalissa tavataan!

P.s. Hys, äiti lukee nyt -blogista löytyy tarkat maraton-säännöt sekä lista maratoniin osallistuvista blogeista.

8 kommenttia:

 1. Aijjai mitä ihania herkkuja!! Voin tulla kyllä avustamaan syömisessä ;D

  Tsemppiä maratoniin!

  VastaaPoista
 2. Oo, mitä herkkuja! Kohta enää tunti, sitten se alkaa :) Aika jännää muuten kun tietää ne henkilöt, jotka lukevat samaan aikaan joko samalla tai eri paikkakunnalla. Erikoinen tunne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on nyt tosi hyvä tekosyy herkutella vailla tunnon tuskia, joten pitäähän ottaa kaikki ilo irti tästä maratonista!:)

   Se on tosiaan aika jänskä ajatus, että tietää niin monien muiden samaan aikaan omistautuvan kokonaan kirjoille ja pystyy täältä internetin ihmeellisen maailman kautta seurailemaan muiden etenemistä :)

   Poista
 3. Hei vau, onpas hyvä idea aloittaa jo heti kun vuorokausi vaihtuu! :D Voiskohan itsekin tehdä niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en jotenkin itsekään yhtään hoksannut, että näinkin voi tehdä, mutta varastin idean Pisara-blogin Helmi-Maaria Pisaralta, joka eiliseen postaukseeni kommentoi tekevänsä niin. Tajusin sen ehkä soveltuvan itselleni paremmin.

   Poista
 4. Hyvältä näyttävät herkut, ja niin näyttää kirjakin; luin itsekin ihan vasta Oman elämänsä sankarin ja tykkäsin! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös näytäkin!♥ Molempia jäi tosin paljon käyttämättä, mutta äitini oli onneksi hyvin aulis auttamaan ainakin herkkujen kanssa!

   Hienoa, että sinäkin luit Omam elämänsä sankarin, minäkin tykkäsin ihan valtavasti :)

   Poista