sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Se unohlaan painunut synttäriarvonta, joka meinasi jäädä suorittamatta: voittajan julistus!

Arvonnassa voittaminen tuottaa varmaan mahtavimman ilon tunteen silloin, kun voittaa arvonnassa, jonka luuli jo olleen ja menneen ja jonka kenties on jo kokonaan unohtanutkin - silloin, kun siis vähiten osaa odottaa voittoa.


Siinä onkin minulle hyvä syy helliä huonoa omaatuntoani, joka on pitkään kolkutellut minua siitä, että syystä, toisesta ja ties miten monesta muusta asiasta johtuen syksyllä blogisynttäreideni kunniaksi julistamani arvonta on jäänyt suorittamatta. Arvonta-aika umpeutui jo 31.10, joten minua suoraan sanottuna hieman nolottaa, että arvonnan suorittaminen ja siitä bloggaaminen on jäänyt näin pitkälle. Itse asiassa arvontapalkinto on ollut jo monen monta kuukautta ostettuna. Mutta kuten tuttu sanonta kuuluu, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Tänä viikonloppuna vihdoinkin otin kuitenkin asiakseni tarttua toimeen ja suorittaa arvonta. Noin kolmestakymmenestä osallistujasta arpaonni suosi  Anuliinin ajatuksia -blogin Anuliinia. Onnittelut voittajalle!

 Pyydän voittajaa lähettämään minulle postiosoitteensa sähköpostitse osoitteeseen anna.jarvenpaa(ät)salo.fi.




Sen lisäksi, että sain tänä viikonloppuna suoritettua vihdoin arvonnan, olen nauttinut olan takaa kirjoista ja kakusta. Nauttikaa tekin! :)