lauantai 23. marraskuuta 2013

Tampereen kirjabloggaajatapaaminen

 Minä ja Todella vaiheessa -blogin Reta päätimme lähteä aina kaukaisesta Turusta saakka Tampereella torstaina 21.11 järjestettävään kirjabloggaajatapaamiseen. 

Tampereelle tullessamme meitä tervehti luminen (jonkun pessimistin mielestä ehkä loskainen) maisema sekä kaupungin jouluvalot, mitä emme Turussa ole vielä saaneet kokea. Minut valtasi pieni tunnelmallinen joulufiilis!


Kännykän navigaattorein onnistuimme suunnistamaan juna-asemalta noin kilometrin matkan Tampereen Vihtorin kirjaston ravintolaan, jonne bloggaajatapaaminen oli sovittu. Vihtorin kirjaston ravintola paljastuikin mitä tunnelmallisimmaksi paikaksi, jossa oli hieman kirjaisa fiilis: seinillä oli kirjojen täyttämiä kirjahyllyjä koristeena. Mutta hei, parasta koko puljussa oli sen vessa! En voinut välttää räpsimästä kuvia!Vessasta löytyi myös nojatuoleja, jotka mielestäni ovat kuin luotuja lukemista varten!

Paikalla oli minun ja Retan lisäksi neljä Tamperelaista kirjabloggaajaa: Luettua elämää -blogin Elina, Tea with Anna Karenina -blogin Noora, P.s. Rakastan kirjoja -blogin Sara sekä Solaris-blogin Anna Maria.


Ja mitä kirjabloggaajat tekevät kirjabloggaajatapaamisessa? No, yllätys, yllätys, he puhuvat kirjoista! Ja mielenkiintoisia keskusteluita meillä on. Mm. yritimme selvittää, mikä on maagisen realisimin määritelmä, miten scifi ja spefi eroavat toisistaan ynnä monia muita mielenkiintoisia juttuja. Rupattelujen ohella tietysti nautimme joitakin ravintolatuotteita. Itse nautin kupposen piparminttuteetä sekä palan marenkikakkua!


Oli mukavaa tavata toisia kirjabloggareita ja nähdä heitä ekaa kertaa ihka elävänä. (Ainoastaan Retan olin aiemmin tavannut, kun kerran sattumoisin istahdimme junassa vierekkäin!) Kiitos ystävät hyvät mukavasta illasta!

12 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi! Oli mukava nähdä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! Eläköön hotelli Tammerin ja Vihtorin kirjaston tunnelma! Oli niin mukava nähdä teitä kaikkia, kiitos seurasta!

  VastaaPoista
 3. Vessa oli kyllä erittäin pramea :D
  Kiitoksia kaikille kivasta miitistä! Oli jännää nähdä vähän lunta pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vessa oli vailla vertaa! Kiva kun tulit kanssani, oli mukava matkustaa yhdessä! :)

   Poista
 4. Voi miten mukavaa, että tapasitte, oli varmasti tunnelmallista! =D Minua harmittaa vieläkin kun en päässyt taannoin Oulun seudun bloggareiden tapaamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä upeaa, miten kirjabloggaajat ovat niin yhteisöllisiä ja haluavat järjestää tällaisia tapaamisia! Toivottavasti sinne teille päin tulee joskus uusi tapaaminen, niin sinäkin pääsisit! :) Aloimme miettimään Retan kanssa, että pitäisi yrittää saada joskus tänne Turkuunkin päin oma tapaaminen.

   Poista
 5. Komppaan Elinaa, ihana postaus! Ja oli tosi mukava ilta, oli kivaa nähdä kaikkia ja jutella kirjoista. Vaikka asun Tampereella, oli tämä minullekin ensimmäinen kerta Vihtorin kirjastossa. Paikka oli tosi hieno, ihania kuvia olet ottanut. :) Ja ihan mahtavaa että jaksoitte Retan kanssa lähteä Turusta asti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sara! Mukavaa, että sinäkin jaksoit paikalle raahautua, vaikka olit flunssainen! Ja oho, vai että oli Vihtorin kirjasto sinullekin uusi paikka! Oli hauska lähteä käymään siellä, into nähdä muita bloggareita kova ja hauskaa oli käydä Tampereella, kun en ole juurikaan siellä muuta tehnyt kuin junalla ajanut ohi tai vaihtanut junaa asemalla. :)

   Poista
 6. Joo, totta! Siellä ravintolassa oli jotenkin aika jouluinen tunnelma myös! Ensimmäinen kerta tänä vuonna, kun saan maistaa kunnon joulun henkeä ja odotusta :)

  VastaaPoista