lauantai 14. syyskuuta 2013

Haaste: Kesän 2013 muistot

Cultturelle ja Mari A antoivat minulle saman haasteen: listata menneeseen kesään liittyvää 10 hyvää ja 10 huonoa asiaa.

Kiitos haastajille mukavasta haasteesta!

Aloitetaanpa positiiviesta päästä. Siispä tässä:

Kesässäni oli hyvää:

1. Itse kesä! Auringonpaiste, vihreä ruoho, kukkiva luonto, lämpö, kesän tuoksu, kesän tunnelma ja se kaikki! <3

2. Kaikki ihanat kesäiset juhlat, joita tänä kesänä oli oman mittapuuni mukaan aika monia! 


3. Kaikki ihanat ystävät, hetket heidän kanssaan ja tunne siitä, että minulla on ympärilläni paljon rakastavia ihmisiä.

4. Kirjat! Tämä oli ensimmäinen kesä kirjablogin kanssa ja blogin pitäminen on kasvattanut huomattavasti intoani ja ahkeruuttani lukemisen suhteen. Luin tänä kesänä enemmän kuin minään aikaisempana kesänä.

Ihanaa kirjojen kesässä oli erityisesti hetket, jotka vietin jossakin ulkona mukavassa paikassa kirjan ja mahdollisesti hyvien eväiden kera. Lukuhetkiä aurigon alla tulen kaipaamaan talven saapuessa!


5. Blogistanian kesälukumaraton II, ensimmäinen lukumaratonini (tai ensimmäinen mikä tahansa -maratonini) oli yksi yksittäisistä kesän huippukokemuksista. 24 tuntia aikaa keskittyä pelkästään kirjoihin ja lukemiseen (ja herkutteluun) - ah ihanuutta! <3


6. Hankin kesällä älypuhelimen. Pienten alkuhankaluuksien jälkeen opin suuresti arvostamaan älypuhelimen ihmeitä!

7. Mansikan maku! <3 (jota näin mansikanmyyjänä saa maistaa kiitettävän usein) 8. Kaikki herkut ja herkutteluhetket! Jäätelöt, kakut yms. ihanuudet nostavat kesätunnelmani kattoon!


9. Olen tänä kesänä reissaillut enemmän kuin pitkään aikaan, vaikkakin vain kotimaassa. Reissailu on oiva keino irrottautua arjen rutiineista ja pitää hauskaa, etenkin kun on hyvää seuraa :)

10. Tunne siitä, että olen voinut nauttia kesästä ja ottaa kaiken ilon irti kesälomasta, odottamatta lainkaan malttamattomana opintojen alkamista.


Kesässäni oli ikävää

1. Tietokoneen kovalevy hajosi heinäkuussa ja sen mukana meni kaikki koneelleni tallennetut tiedot ja tiedostot, joita ei kuulemma enää saa ronkittua ulos. Eniten jään itkemään kaikkia menetettyjä valokuviani noin parin vuoden ajalta! (Syy, miksi kuvien kaivelu tämän bloggauksen tekemiseen oli hyvin haastavaa)

2. Blogini on reistaillut, minkä vuoksi bloggaaminen oli äärimmäisen vaivalloista yhdessä vaihessa. Ne vaikeudet ovat kuitenkin nyt takanapäin, kiitos selaimen vaihdon!

3. Yksi rakkaimmista ja läheisimmistä ystäväni muutti heinäkuun alkupuolella Amerikkaan, koska menee (itse asiassa juuri tänään!) naimisiin arizonalaisen miehen kanssa. Ikävä ja haikeus on suuri, ja lentokentällä ei meinannut tulla kyynelistä loppua! Onneksi sain viettää paljon aikaa ystäväni kanssa tänä kesänä ennen kuin hän lähti merten taakse <3
4. Olin alkukesästä aika pitkään flunssassa, mikä vähän häiritsi elämää (Ja olen taas!)

5. Tämä kesä hulahti ohi aivan liian nopeasti. Tule pian takaisin, kesä rakas!

Nyt loppui mielikuvitus. En keksi enempää. Minulla oli hyvä kesä, toivottavasti oli teilläkin!


Jaan haateen eteenpäin seuraaville blogeille:


Tarttukaa haasteeseen tai jättäkää väliin!

16 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta. Olen ollut niin hidas, että olet jo toinen, joka minut tähän ehti haastamaan. Olen miettinyt näitä tosin hiljaa mielessäni, joten ehkä tässä kohtapuoliin saan kesän huonoista ja hyvistä muistoista bloggauksenkin aikaiseksi. :)

  Hienoja kuvia olet onnistunut valitsemaan menetetyistä kuvista huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä haaste on kiertänyt aika ahkerasti blogeissa. Minäkin ehdin saamaan kahdelta suunnalta, ennen kuin sain vihdoin aikaiseksi kirjoittaa tämän :D

   Jään odottelemaan, mitä kerrot kesästäsi! :)

   Ja kiitos, kyllä niitä kuvia onneksi jostain sai vähän kaiveltua! Onneksi on facebook ja dropbox! :)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! Kiva kesä on ollut, negatiivisia puolia tulee olemaan erittäin vaikea keksiä.

  Ikävää kun rakas ihminen muuttaa tuhansien kilometrien päähän :( Onneksi nykyteknologialla, esim. Skypellä, pystyy kommunikoimaan videokuvankin avulla, mutta ei se tietenkään fyysistä läsnäoloa korvaa.

  Onpa muuten ihana kakku! Todella söpö ja herkullisen näköinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olehan hyvä, Suvi! :) Niin kiva kesä minullakin oli, että huonoja oli vaikea keksiä!

   Niinpä, ero on ikävä asia, vaikka olen toki onnellinen, että hän sai ihanan miehen! Ja yhteyttä tullaan varmasti pitämään nykyteknologian ihmeellisyyksien avulla, varsinkin nyt kun arki häiden jälkeen asettuu uomiinsa.

   Tuo kakku oli kyllä mainio! Se oli ystävälleni järjestetyistä jäähyväisjuhlista! :)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta ja blogivierailusta. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta! Vastaan, mutta en varmaan ihan heti. Pitää miettiä ensin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta, vastailen niin pian kuin kykenen!

  VastaaPoista
 6. Ihania, aurinkoisia kuvia ja tunnelmia! Voi, tuo ystävän muutto surettaa varmasti, vaikka aika ihanasta syystä muutti. Oletteko muuten kirjoittaneet / ajatelleet kirjoittaa ihan oikeita paperikirjeitä toisillenne? Se olisi jotenkin Annamaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria kommentistasi ja myötätunnostasi! :)

   Enpä ole ajatellut, että ihan oikeita paperikirjeitä kirjoittelisimme, luulen, että kyseinen ystävä ei ole sitä tyyppiä. Mutta se ei tietenkään estä minua silloin tällöin kirjoittamasta hänelle ihan oikeaa kirjettä, siinä olisi kyllä oma hohtonsa! Kiitos ideasta! :D

   Poista
 7. Minä olen myös lukenut tänä kesänä paljon ulkona ja sitä tulee kyllä todellakin ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En siis ole ainoa, joka haikailee kesäisiä lukuhetkiä ulkosalla! Mutta onneksi se kesä tulee uudestaan sitten talven jälkeen! Sitä odotellessa <3

   Poista
 8. Ihania muistoja :) Olen varmaan sanonut aikaisemminkin, mutta tuo violetti asusi on ihana!! Olen jo pitkään miettinyt osallistumasta tuollaiseen lukumaratooniin, täytyy varmaan syksyllä kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Cultturelle! Hih, täytyipä ihan uteliaisuuttani käydä kurkkaamassa kesäkuuni koontipostauksessa, jossa oli myös kuva minusta tuo asu päällä samoista juhlista, ja kyllä oikeassa olit: olet kehunut asuani aiemminkin! :D Mutta ihana se minustakin on, joten on kaksinkertaiset kehunsa varmasti ansainnut :D Kiitos! :)

   Voin suositella lämpimästi lukumaratonia, se voi olla kokemuksena paitsi ihana, myös mielenkiintoinen! Minun oli tarkoitus maratoonailla vielä kesällä uudemmankin kerran lyhyemmin, 12-tuntisesti, mutta se vähän jäi... Ehkä siis voisin myös syksyllä joku vapaa viikonloppu!

   Poista