perjantai 23. syyskuuta 2016

Videobloggaus: huvilaterveiset Hangosta!


Minulla on kirja, pipari ja huvila! <3 Mitä muuta sitä ihminen tarvitsee?

Täällä sitä jälleen ollaan - ihanassa, ihanassa Hangossa! Kesällä ekalla Hangon lomallani tein ihka ensimmäisen videobloggaukseni lomatunnelmistani.  Nyt jälleen lähetän lomaterveiset ihanasta huvilastani, Villa Maijasta - sekä perinteisin että elävin kuvin!

Tämä 1800-luvun lopussa rakennettu huvila tuoksuu ihanasti menneisyydeltä, unelmilta ja kaikelta kauniilta. Tämä on kuin luotu tunnelmallisten, menneisyyteen sijoittuvien kirjojen lukemiseen ja sitä aionkin ennen kaikkea täällä tehdä. Katso lisää lomatunnelmiani videolta!


 Villasukkieni, päiväpeittoni ja pipareideni värit sointuvat kauniisti yhteen! (Yritin näyttää sukkia videolla päiväpeiton kanssa samaan aikaan, mutta en onnistunut!)

8 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa ja Säkenöivät hetket näyttävät olevan mukana <3 Tuo villa on ihana, lattia on samalla maalilla maalattu kuin meidän saarikodin lattiat.
  Tykkäsin myös tuosta kirjeitä saarelta kirjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset - lomani oli ihana! <3 Ja täytyypä sanoa sitten, että ihana lattia teillä on. Ihastelin tuota huvilan maalattua lattiaa. Tosin, että se on kyllä aika liukas, vaikkakin hyvin kaunis :)

   Poista
 2. Mä en olekaan tainnut ennen katsoa sun videoita.... Jännä nähdä sut siis ekaa kertaa "livenä". Ihana toi huvila, tekis mieli lähteä tuonne lomalle itsekin. Tuollainen pieni hotelliloma säännöllisesti tekisi varmaan hyvää, täytyy alkaa itsekin harrastaa sellaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no that´s my real me :D Suosittelen kyllä lämpimästi hotellilomaideaa ja aivan erityisesti juuri tuota huvilaa! <3

   Poista
 3. Ihanaa Hankoa, olen sopivasti kade, kaipuu jäi omasta kesäreissustani. Nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, Linnea! Ja minä todella nautin! Itselleni jäi sinun lomastasi pieni kipinä siitä Tellinasta ja jäin haaveilemaan, että sinne täytyy joskus myös päästä lomailemaan. Ehkä ensi kesänä? :D

   Poista