keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kohti lukumaratonia!


Blogistanian kesälukumaraton III! 24 tuntia aikaa omistautua kirjoille!

Viime kesän Blogistanian kesälukumaraton II oli ensimmäinen lukumaratonini ja sen verran rohkaiseva ja mukava kokemus, että olen odottanut innolla toista tilaisuutta!

Virallinen maratonpäivä on 19.6. Sääntöjen mukaan maratonin on ainakin osittain osuttava juuri tälle päivälle. Muista tekemisistäni johtuen olen päättänyt aloittaa maratonin jo huomenna (tai kellon mukaan tänään)18.6. noin kello kahden maissa.

Maratoniin olen valmistautunut kirjastoreissulla, josta lopputuloksena on melkoinen kirjapino. Tältä näyttää inpiraatiopinoni maratonille:

Tarkoituksena ei ole toki koko pinoa kahmaista, mutta on hyvä, että on sopivasti valinnanvaraa ja voi edetä fiiliksen mukaan. En usko ottavani tätä maratonia niin "vakavasti" kuin viime vuotista, sillä luulen, etten pysty koko maratonia omistautumaan aivan täysillä kirjoille. 

Tervetuloa seuraamaan blogiini huomenna maratonin etenemistä! Päivittelen blogiin kuulumisia ja luettuja kirjoja maratonin edetessä.

19 kommenttia:

 1. Ehdin hyvin seuraamaan maratonisi alkuosan, sillä itse aion aloittaa vasta torstaiaamuna. :) Ah, Blytonia ja Montgomerya. ♥ Jo ennen maratonpinosi näkemistäkin minusta on tuntunut, että täytyisi lukea Blytonia uudelleen. Pidin hänen kirjoistaan todella paljon lapsena ja olen aika varma, että pitäisin niistä edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hienoa, että ehdit seurailemaan! :)

   Minulla on ollut pitkään mielessä palata Blytonin pariin, sillä en ole lukenut häntä sitten lapsuusvuosien. Tuo seikkailukirja kuuluu niihin kirjoihin, jotka ainakin haluaisin saada maratonilla ahmaistua! :)

   Poista
 2. Voisin kuvitella, että ainakin sinne maratonin loppurutistusvaiheeseen Blyton on oivallinen valinta! Tsemppiä urakkaan!

  VastaaPoista
 3. Minä en tällä kertaa pysty maratoniin osallistumaan, joten käyn sen sijaan lukemassa teidän muiden postauksia aiheesta. Valinnanvaraa kannattaa tosiaan olla - ja sinulla näyttäisi olevan mukavan erilaisia kirjoja pinossasi. Lukuiloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! Hienoa, että ole hengessä mukana, vaikka et itse pääsekään maratoonailemaan! :)

   Poista
 4. Minä en nyt voi osallistua maratoniin, mutta yritän seurailla teitä muita. Montgomery ja Austen sopivat varmaan hyvin maratonille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettet pääse itse osallistumaan – ehkä toisella kerralla? Montgomery ja Austen ovat mitä parhaimipia maratonille! :)

   Poista
 5. Ennen kuin kuolen oli minullakin yhdellä lukumaratonilla. Sopii vetävänä kirjana hyvin maratonille. Kyynelkanavat se kyllä varmasti avaa jossakin vaiheessa mutta sehän ei ole vaarallista. Hyviä lukuhetkiä toivotellen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystäväni suositteli Ennen kuin kuolen -teosta vähän aikaa sitten minulle ja kiinnostuin. Haluan ehdottomasti lukea, mutta tänään on itse asiassa sellainen olo, etten olekaan ollenkaan niin varma, haluanko tänään mitään niin synkeää.

   Ja kiitokset! :)

   Poista
 6. Onnea matkaan! Suunnitelmasi vaikuttaa toimivalta ja ihanalta, antoisalta ja jotenkin rauhaisalta.

  VastaaPoista
 7. Hauskaa maratonia! Minäkin vielä vähän mietin koska starttailen itse, mutta huomisen puolella kuitenkin :)

  VastaaPoista
 8. Sain "hartaasti" lukemani kirjan juuri blogattua ja suuntaan ajatukseni maratoniin. Ja päätin, että en ota mukaan yhtään tiiliskiveä, nujerruin niin. Ihania kirjoja sinulla pinossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tsemppiä sinunkin maratoniisi! :) Tiiliskivet eivät varmasti ole mitään kovin hyvää maratonlukemista, eihän sitä nyt yhtä ja samaa kirjaa jaksaisi ihan koko vuorokautta lukea! :)

   Poista
 9. Tsemppiä loppurutistukseen ja hyvää työpäivää! Nyt minä menen pois koneelta, sillä oma maratoni alkaa parin minuutin päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan ollut huomata tätä kommenttia, mutta kiitos – loppurutistukseni sujui hienosti ja työpäivä samoin! :) Toivottavasti oma maratonisi meni myös hyvin! :)

   Poista
  2. Olen näköjään vahingossa onnistunut kommentoimaan tänne, vaikka tarkoitukseni on ollut kommentoida tuohon viralliseen maratonpostaukseen. No huomasit onneksi täältäkin. :) Oma maratonini sujui myös todella hyvin.

   Poista